đŸ„‡ La mĂ gia de VICTOR PEDRA novament a la galeria ANQUINS - Anquins Art Gallery Artworks Art Gallery Spain Buy Paintings

La mĂ gia de VICTOR PEDRA novament a la galeria ANQUINS

La mĂ gia de Victor Pedra novament a la galeria ANQUINS del 14 d'octubre al 12 de novembre

VĂ­ctor Pedra ( Barcelona, 1955) presenta una nova individual a la galeria Anquin’s de Reus. En aquesta ocasiĂł, VĂ­ctor Pedra ha emprat diversos suports: tela, paper i ferro per mostrar el seu univers personal, on la dona hi tĂ© un paper protagonista. El seu mĂłn gira al voltant d’unes dones que representa nues amb cossos rotunds, quasi noucentistes i pits punxeguts; unes dones plenes de força, sensualitat i seguretat en elles mateixes. Es un cant al paper de la dona en el mĂłn actual?VĂ­ctor Pedra no vol representar la realitat, l’artista construeix la seva realitat a partir d’objectes, colors, ironia i jocs simbĂČlics. Les seves composicions son obertes a moltes interpretacions i demanen de la nostra complicitat.
Formalment, l’obra de VĂ­ctor Pedra ens atrau perquĂš tĂ© la bellesa i puresa prĂČpia d’una obra clĂ ssica i tambĂ© la mirada i la llibertat d’una obra contemporĂ nia.
D’una gran subtilitat i qualitat, les peces sobre paper permeten adquirir una obra de VĂ­ctor Pedra a preus molt ajustats, la qual cosa val la pena tenir en compte, inclĂșs com a interessant inversiĂł, en aquests moments en que d’altres “papers” tenen una alta volatilitat.
Per Ășltim i com a novetat, VĂ­ctor Pedra presenta 6 escultures amb ferro que no amaguen la seva qualitat de pintor . Son peces quasi bidimensionals retallades o dibuixades amb el filferro i pintades. Enginyoses, divertides i ben executades completen una exposiciĂł molt recomanable.

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December