🥇 La màgia de VICTOR PEDRA novament a la galeria ANQUINS - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

La mĂ gia de VICTOR PEDRA novament a la galeria ANQUINS

La mĂ gia de Victor Pedra novament a la galeria ANQUINS del 14 d'octubre al 12 de novembre

Víctor Pedra ( Barcelona, 1955) presenta una nova individual a la galeria Anquin’s de Reus. En aquesta ocasió, Víctor Pedra ha emprat diversos suports: tela, paper i ferro per mostrar el seu univers personal, on la dona hi té un paper protagonista. El seu món gira al voltant d’unes dones que representa nues amb cossos rotunds, quasi noucentistes i pits punxeguts; unes dones plenes de força, sensualitat i seguretat en elles mateixes. Es un cant al paper de la dona en el món actual?



Víctor Pedra no vol representar la realitat, l’artista construeix la seva realitat a partir d’objectes, colors, ironia i jocs simbòlics. Les seves composicions son obertes a moltes interpretacions i demanen de la nostra complicitat.
Formalment, l’obra de Víctor Pedra ens atrau perquè té la bellesa i puresa pròpia d’una obra clàssica i també la mirada i la llibertat d’una obra contemporània.
D’una gran subtilitat i qualitat, les peces sobre paper permeten adquirir una obra de Víctor Pedra a preus molt ajustats, la qual cosa val la pena tenir en compte, inclús com a interessant inversió, en aquests moments en que d’altres “papers” tenen una alta volatilitat.
Per Ăşltim i com a novetat, VĂ­ctor Pedra presenta 6 escultures amb ferro que no amaguen la seva qualitat de pintor . Son peces quasi bidimensionals retallades o dibuixades amb el filferro i pintades. Enginyoses, divertides i ben executades completen una exposiciĂł molt recomanable.









domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre