🥇 RUI GOMES inaugura l'exposició Os jardins de Edgar - Anquins Art Gallery Artworks Art Gallery Spain Buy Paintings

RUI GOMES inaugura l'exposiciĂł Os jardins de Edgar

El divendres 29 de gener es va  inaugurar l'exposiciĂł individual  de RUI GOMES, Os Jardins de Edgar. 

En aquesta exposiciĂł Rui Gomes (Matosinhos, 1973) evoca la figura d’ Edgar Allan Poe, un personatge molt introvertit i alhora intel·ligent. Un geni mal entès a la seva època. La seva vida va estar plena d’històries trĂ giques com en els seus llibres. Un mĂłn gris , sense llum i envoltat d’una boira que no acaba mai.

Les peces dels “Jardins d’Edgar” són el seu món vist a través d’una finestra imaginaria construïda per Rui Gomes. L’autor, amb aquesta nova sèrie d’obres, vol ensenyar al públic un món més despreocupat i poètic, jugant amb la foscor i la llum que totes les vides tenen.

Guardonat en el seu dia amb el premi d’artistes emergents de la galeria Anquin 's el pintor portuguès torna a l'espai artístic que el va descobrir una vegada més, en una exposició que no deixarà indiferents als seus espectadors. La Galeria Anquin 's us convida a descobrir-ho.

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December