🥇 Exposició de MIQUEL WERT. Dissabte 26 abril, projecció video - Anquins Art Gallery Artworks Art Gallery Spain Buy Paintings

Exposició de MIQUEL WERT. Dissabte 26 abril, projecció video

El passat divendres 4 d'abril va tenir lloc  la inauguració de l'exposició de MIQUEL WERT  amb la presència  de l'artista. El dissabte dia 26 d'abril a la tarda es farà una visita guiada i la projecció del video Presències efímeres on es podrà veure el procés creatiu d'una obra de Miquel Wert.

 

Miquel Wert (Barcelona, 1982) presenta  en la seva primera individual a la galeria Anquin’s una exposició preparada amb  rigor i especial  delicadesa.  Dibuixos i carbonets sobre tela  evocadors d’un passat  pel qual l’artista sent un especial respecte.

Miquel Wert  visita habitualment arxius i mercats de segona mà on troba imatges fotogràfiques suggerents que utilitza com  a fons d’inspiració pels seus dibuixos al carbó. En aquesta ocasió, l’artista es va submergir en l’extraordinari arxiu fotogràfic de Mas Iglesias (Reus), on va trobar escenes de la nostra ciutat i d’un passat que ha quedat en la memòria col·lectiva i que l’artista ens fa reviure des de la seva especial sensibilitat.

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December