ūü•á Celebrem l'art fins la mitjanit - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galer√≠a premios

Celebrem l'art fins la mitjanit

Com ja √©s habitual per aquestes dates, la Galeria Anquin's va celebrar el passat dissabte la Festa de l'Art a les Galeries. L'esdeveniment, promogut per l'Asscociaci√≥ Art Catalunya, va aplegar m√©s d'una setantena de galeries d'arreu de Catalunya que van obrir les seves portes fins les 12 de la mitjanit amb l'objectiu d'apropar l'art al gran p√ļblic. Enguany, a m√©s, la festa va comptar amb un padr√≠ d'honor¬†de la talla del Sr. Llu√≠s Bassat, que va donar el seu suport a aquesta iniciativa de caire social i cultural que poc a poc es va arrelant entre els amants de l'art.


A Anquin's vam preparar un seguit d'activitats per fer d'aquesta una nit molt especial amanida¬†amb vi i cireres del Priorat.¬†Vam fer¬†visites guiades a trav√©s de les obres del¬†Sal√≥ de Maig, una edici√≥ m√©s que especial pel seu 40 aniversari. A m√©s, a l'Espai [ARTLOFT], l'artista Isabel Saludes va¬†apropar-se¬†per comentar¬†la seva mostra multidisciplinar que uneix¬†poesia i pintura sota el t√≠tol¬†'El so √©s secret'.¬†Vam¬†comptar, a m√©s,¬†amb l'acompanyament musical d'un trio¬†de corda format per joves m√ļsics del Camp de Tarragona (Olga Prats, Asier Razquin i Mireia Alcazar) i tot el que va voler va poder expressar la seva visi√≥ de la Festa de l'Art amb el Concurs Epson.


 
domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre