🥇 Celebrem l'art fins la mitjanit - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

Celebrem l'art fins la mitjanit

Com ja és habitual per aquestes dates, la Galeria Anquin's va celebrar el passat dissabte la Festa de l'Art a les Galeries. L'esdeveniment, promogut per l'Asscociació Art Catalunya, va aplegar més d'una setantena de galeries d'arreu de Catalunya que van obrir les seves portes fins les 12 de la mitjanit amb l'objectiu d'apropar l'art al gran públic. Enguany, a més, la festa va comptar amb un padrí d'honor de la talla del Sr. Lluís Bassat, que va donar el seu suport a aquesta iniciativa de caire social i cultural que poc a poc es va arrelant entre els amants de l'art.


A Anquin's vam preparar un seguit d'activitats per fer d'aquesta una nit molt especial amanida amb vi i cireres del Priorat. Vam fer visites guiades a través de les obres del Saló de Maig, una edició més que especial pel seu 40 aniversari. A més, a l'Espai [ARTLOFT], l'artista Isabel Saludes va apropar-se per comentar la seva mostra multidisciplinar que uneix poesia i pintura sota el títol 'El so és secret'. Vam comptar, a més, amb l'acompanyament musical d'un trio de corda format per joves músics del Camp de Tarragona (Olga Prats, Asier Razquin i Mireia Alcazar) i tot el que va voler va poder expressar la seva visió de la Festa de l'Art amb el Concurs Epson.


 
domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre