🥇 Realisme contemporani amb Carlos Díaz - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

Realisme contemporani amb Carlos Díaz


Carlos Díaz (Barcelona, 1968) presenta aquest vespre (20.00 hores) la seva quarta exposició individual a la Galeria Anquin’s, del 2 de març al 5 d’abril, convertit ja en un dels grans col·laboradors de la sala reusenca i sis anys després de la seva darrera mostra en solitari. El pintor barceloní és un dels artistes més destacats de la nova generació de pintors que cultiven el realisme des d’una òptica contemporània.

 

Díaz pot presumir d’haver portat la seva obra a galeries d’arreu d’Europa i ha viatjat amb Anquin’s a diferents fires d’art internacionals aconseguint un gran èxit. Va ser seleccionat, entre d’altres mèrits, a una mostra col·lectiva de realisme espanyol al prestigiós Panorama-Museum de Bad Frankenheuse (Alemanya).

En aquesta ocasió, Carlos Díaz acompanya la seva visió depurada de la gran ciutat, Nova York, amb el detall i la concreció d’espais mediterranis: des de Barcelona a Venècia, passant per L’Ampolla. Els canals i el mar com a gran escenari, i els objectes i espais més quotidians com a protagonistes.

La llum i els jocs d’ombres esdevenen protagonistes d’unes composicions molt elaborades que impregnen de bellesa objectes, indrets i formes que passen desapercebuts en el dia a dia de tothom. Façanes, mobiliari urbà, vehicles... i mar. L’absència de presència humana també és un tret característic d’una obra que engrandeix els petits elements.

Recordeu que podeu visitar totes les obres de l'exposició a la nostra pàgina web: www.anquins.com
domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre