🥇 NOTA DE PREMSA EXPOSICIÓ MIRADES. DIDIER LOURENÇO - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

NOTA DE PREMSA EXPOSICIÓ MIRADES. DIDIER LOURENÇO

DIDIER LOURENÇO (PremiĂ  de Mar, 1968) compta amb una posiciĂł consolidada dins del mĂłn de  l’art i exposa habitualment en galeries i Fires d’art internacionals.

Recentment ha presentat la seva obra a Nashville i a la Fira Artkarlsruhe 2017 de la mà de la galeria d’art Anquins.

L’exposició MIRADES mostra la seva obra més recent. Grans rostres femenins que captiven per la seva mirada i per l’amalgama de colors que superposa, a les quals l’artista anomena “Les cares Brooklyn”, ja que les va crear després d’una llarga estada al barri de Nova York.

Des que va començar a pintar, la seva trajectòria s’ha caracteritzat per una depuraciĂł gradual de la narraciĂł i de l’anècdota i en els darrers anys s’ha centrat principalment en la figura femenina per expressar l´existència plĂ cida que es complau en la senzillesa de viure.  En l’exposiciĂł a la galeria Anquins, a mĂ©s de les cares i d’altres temes hi trobareu una suggerent col·lecciĂł de dones “Invisibles” realitzades en gran format sobre tela i amb collage sobre paper.  Les dones “Invisibles” es confonen amb un fons realitzat amb sanefes d’ intensos colors i estan acompanyades de mascotes o elements florals. Petites dosis de poesia en composicions tan atractives que arriben directament al cor de l’espectador.

Amb diferents recursos i premisses, la seva obra crea un mĂłn on es manifesta la plenitud de l’existència. Les formes simplificades que el conformen hi evoquen elements i trets de la realitat amb un llenguatge assequible que fa de pont entre el pla real i el pla poètic. 

domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre