NOTA DE PREMSA EXPOSICIÓ MIRADES. DIDIER LOURENÇO

DIDIER LOURENÇO (Premià de Mar, 1968) compta amb una posició consolidada dins del món de  l’art i exposa habitualment en galeries i Fires d’art internacionals.

Recentment ha presentat la seva obra a Nashville i a la Fira Artkarlsruhe 2017 de la mà de la galeria d’art Anquins.

L’exposició MIRADES mostra la seva obra més recent. Grans rostres femenins que captiven per la seva mirada i per l’amalgama de colors que superposa, a les quals l’artista anomena “Les cares Brooklyn”, ja que les va crear després d’una llarga estada al barri de Nova York.

Des que va començar a pintar, la seva trajectòria s’ha caracteritzat per una depuració gradual de la narració i de l’anècdota i en els darrers anys s’ha centrat principalment en la figura femenina per expressar l´existència plàcida que es complau en la senzillesa de viure.  En l’exposició a la galeria Anquins, a més de les cares i d’altres temes hi trobareu una suggerent col·lecció de dones “Invisibles” realitzades en gran format sobre tela i amb collage sobre paper.  Les dones “Invisibles” es confonen amb un fons realitzat amb sanefes d’ intensos colors i estan acompanyades de mascotes o elements florals. Petites dosis de poesia en composicions tan atractives que arriben directament al cor de l’espectador.

Amb diferents recursos i premisses, la seva obra crea un món on es manifesta la plenitud de l’existència. Les formes simplificades que el conformen hi evoquen elements i trets de la realitat amb un llenguatge assequible que fa de pont entre el pla real i el pla poètic. 

domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre