🥇 LA GALERIA ANQUIN'S FUSIONA ELS SEUS ESPAIS - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

LA GALERIA ANQUIN'S FUSIONA ELS SEUS ESPAIS

Amb la celebració del 40 aniversari, la galeria Anquin’s ha finalitzat un període marcat per la qualitat i la professionalitat en la seva tasca.
Ara us volem fer partícips que iniciem una nova etapa amb la intenció de continuar essent un referent cultural a la nostra ciutat, i amb l’ànim d’ampliar els nostres horitzons exportant les obres dels nostres artistes arreu d’Europa.

Ens proposem intensificar la participació en Fires Internacionals, millorar la divulgació de la nostra pàgina web i produir més exposicions en altres espais culturals. D’altra banda, la galeria també oferirà serveis fets a mida com ara la taxació d’obres d’art, l’assessorament en adquisicions i en encàrrecs personalitzats per a regals d’empresa i a particulars.
Anquin’s es trasllada al Carrer Campoamor, núm 2 de Reus, on fins ara es trobava l’espai ARTLOFT. Un indret actual i versàtil on seguirem amb el calendari anual d’exposicions monogràfiques i col•lectives, adaptades al nou espai expositiu i amb una línea artística que serà de fusió entre les propostes d’Anquin’s i d’Artloft, i on de manera permanent es podrà accedir a gran quantitat d’obres dels nostres artistes.

El divendres 28 de setembre hem inaugurat la primera exposició de la temporada presentant les obres de Didier Lourenço, un dels nostres artistes més internacionals que recentment ha exposat a Hong Kong, amb un gran èxit.

Us esperem!!

Pepa Quinteiro




domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre