🥇 Jordi Pintó presenta ‘Por humor al arte’ - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

Jordi Pintó presenta ‘Por humor al arte’



Jordi Pintó (Cardona, 1968) presenta aquest divendres 13 d’abril la seva primera exposició individual a la Galeria Anquin’s. Sota el títol ‘Por humor al arte’, Pintó descobreix una selecció de la seva obra figurativa, plena d’imaginació, il·lusió i humor irònic. Amb la seva pintura desperta somriures per la simpatia que transmeten les formes, figures i paisatges als seus quadres, i pel color que aplica de forma intuïtiva i alegre.

A l’obra d’aquest artista instal·lat a Barcelona des de fa anys es poden apreciar una gran varietat cromàtica i una síntesi compositiva on ordre i caos conviuen en harmonia. Pintó converteix la pintura en quelcom màgic, en records i vivències de la infància, però amb influències apreciables de les avantguardes del segle XX com el constructivisme, la pintura naïf o el cubisme, tot farcit amb una estil molt personal. Del 13 d’abril fins al 4 de maig a Anquin’s.

Presentació: Divendres 13 d'abril, a les 8 del vespre.

A la imatge: 'Lo importante es llegar’. Oli sobre tela, 73x100 cm.
domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre