🥇 INAUGURAT EL 39 SALO DE MAIG - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

INAUGURAT EL 39 SALO DE MAIG

Artistes al 39 SALO DE MAIG: d'esquerra a dreta, el Sr. Josep Lluis Pérez, Alcalde de Reus, Modest Almirall, Albert Alis, LLuis Puiggros, Teresa Riba, Pepa Quinterio, Alícia Grau, Jaime de Cordoba, Marta Duran, David Casals, Merce Bessó, Jordi Agras, Coia Ibañez, Joaquin Mateo, Neus Segria, Isabel Saludes, Mònica Castanys, Joan Mora, Frank Jensen i Carlos Diaz.

Més de 200 persones varen assistir a la inaguració del 39 SALÓ DE MAIG, malgrat la pluja. Va ser una inauguració força animada amb la presència de molts artistes, amics i polítics que varen poder contemplar les magnífiques obres d'art que composen aquesta edició especialment dedicada a l'escultura.

El moment inaugural amb la presència del Sr. Lluís Miquel Perez, Alcalde de Reus i el Sr. Jordi Agras, Delegat de Cultura a Tarragona, en representació del Sr. Ferran Mascarell, Conseller de Cultura.

Vista interior de la galeria i de l'exposició 39 SALÓ DE MAIG



Imatge del 39 SALO DE MAIG
domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre