🥇 INAUGURADA LA TEMPORADA ARTÍSTICA AMB JOAQUIN MATEO - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

INAUGURADA LA TEMPORADA ARTÍSTICA AMB JOAQUIN MATEO

El dia 1 d'octubre varem inaugurar la temporada artística a ANQUINS amb una colorista i vital exposició de collages de l'artista JOAQUIN MATEO



Es tracta de la seva segona individual a la galeria on sempre ha tingut molt bona acollida per part del públic. Joaquín Mateo és llicenciat en Belles Arts per la Facultat Sant Jordi de Barcelona i es professor de dibuix. Va realitzar estudis de Doctorat en la Facultat de Belles Arts de Barcelona.
Joaquín Mateo exposa per tota la geografia espanyola (Barcelona, Madrid, València, Sitges, Reus) i també a Paris, Lisboa i Brusel•les. Participa en Fires nacionals i internacionals com Artesevilla, Artesantander, Artexpo (NY) i Artexpo California.
A través de la tècnica del collage, Joaquín Mateo realitza composicions d’objectes quotidians que es troben a l’interior de les nostres llars i que ens parlen de les persones que habiten aquests espais. Llibres, tasses de cafè, coixins, calendaris, gerros, taules, cadires, bicicletes... que ens transmeten la calidesa de la llar i d’una vida plena. Joaquín Mateo col•loca estratègicament portes i finestres per on la llum entra a raig i dona color, vida i expressivitat als objectes que toca.








domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre