🥇 INAUGURADA LA EXPOSICIÓN DE AGUILAR MORE - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

INAUGURADA LA EXPOSICIÓN DE AGUILAR MORE


El passat divendres dia 18 de desembre es va inaugurar a la galeria Anquin’s de Reus l’exposició d’ AGUILAR MORÉ, l’artista degà de la galeria, que va començar exposant a Reus l’any 1974 i ha realitzat exposicions individuals continuadament fins l’actualitat.
Ramon Aguilar Morè (Barcelona, 1924) és tot un clàssic que realitza una figuració intemporal. Les seves teles ben composades, de colors vius i lluminosos segueixen captivant a un públic heterogeni. Aguilar Moré beu de l’estructuració cubista però realitza una pintura mes càlida i propera a l’espectador.
L’artista treballa unes temàtiques ben determinades que l’atrauen especialment pel seu dinamisme i acoloriment, com son el circ i el jazz. D’altra banda, la figura femenina és un dels eixos principals de la seva obra, noies joves amb trets ben marcats, vestides informalment i sobretot amb una mirada magnètica, fan pensar en l’admiració que l’artista sent per la bellesa femenina.

El paisatge i el paisatge urbà ocupa gran part de la seva producció. L’artista escull indrets d’un especials encant: pobles francesos, places de poble, interiors de cases antigues, paisatges nevats...

Encara que Aguilar Moré parteix de temes recurrents dins de la història de l’art com pot ser el paisatge, l’artista hi posa l’ànima i la seva especial sensibilitat fins dotar-los d’una màgia que captiva i que els converteix en autèntiques obres d’art.
Una llarga trajectòria artística tan en el nostre país com a l’estranger i un seguit de llibres que parlen de la seva obra, fan d’Aguilar Moré, un dels artistes més apreciats dins el panorama figuratiu català.
domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre