🥇 INAUGURADA L' EXPOSICIÓ "Sense presses" de MÒNICA CASTANYS - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

INAUGURADA L' EXPOSICIÓ "Sense presses" de MÒNICA CASTANYS
Divendres, dia 15 de febrer es va inaugurar l'exposició de l'artista MÒNICA CASTANYS a la galeria Anquin's. Es tracta de la tercera individual que realitza a la galeria, on sempre ha tingut una molt bona acollida.

Amb una sòlida trajectòria artística, Mònica Castanys ha exposat la seva obra en galeries de tot el país. En els darrers anys, Anquin’s ha presentat l’obra de Mònica Castanys a França (St’art), Austria (Art Bodensee) i Alemanya (Galeria Burger ), indrets on els col.leccionistes han apreciat especialment la qualitat de la seva pintura que condensa la millor tradició figurativa a través d’una mirada contemporànea . Properament, la galeria presentarà la seva obra a la Fira d’art de Copenhague i a la Galerie Hegemann d’Alemanya, seguint la vocació d’internacionalització de la galeria i dels seus artistes.

En el text de presentació al catàleg, la crítica d’art, Aina Mercader destaca: “ Mònica Castanys congela l’instant quotidià, enfoca un personatge girat per l’atzar i femení per decisió artística, i exalça una situación diaria convertint-la en un esdeveniment que transcendeix el moment… ..Amb una paleta de colors que rememora la impresionista, però amb un traç més expressiu i un gust per il.luminar aquestes escenes estivals, la pintora ofereix una cartografia enigmática de la seva metrópolis imaginada….”

Dins el mateix catàleg, diverses cites de galeristes i persones vinculades a la cultura acompanyen les imatges i ens desvelen les diverses sensacions que la seva pintura els provoca.

Ana Mombiedro, historiadora de l’art sintetitza: “Pensant, esperant, observant… figures que inmobilitzen l’instant i eternitzen l’efímer. Exalta la presencia i la desconnecta de l’entorn”.

Una exposició molt recomenable que podreu visitar del 15 de febrer al 16 de març a la galeria d’art Anquin’s de Reus i també a la web de la galeria www.anquins.comdomingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre