🥇 Exposició Coia Ibáñez Ferrater - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

Exposició Coia Ibáñez Ferrater


Coia  Ibáñez Ferrater ( Reus, 1962) exposa novament, del 10 al 29 de febrer, a la Galeria d’art Anquin’s de Reus. En aquesta ocasió l’artista presenta obres especialment seleccionades de la seva darrera producció i algunes peces escollides del seu propi fons que ens donaran punts de referència per comprendre millor l’evolució de la seva trajectòria.
 

Una immersió en l’obra de Coia Ibáñez Ferrater pot ser un bon antídot per fugir de l’angoixa  i el vertigen del moment actual. Cada pintura és un petit oasi on cal detenir-se per refrescar la nostra mirada i sobretot refer el nostre esperit. Cal deixar-se emportar per les sensacions tàctils que ens produeixen les seves textures i resseguir sense presses les formes sinuoses i la repetició d’elements que juntament amb el contrast de colors configuren el seu ritme intern.

La seva perspectiva basada en la proporció dels elements i la  relació que s’estableix entre ells, ens fa entendre que cada element del quadre és significatiu. La seva obra no és improvisada sinó reflexiva i simbòlica pel que fa al contingut i ben estructurada pel que fa  a la forma. A més, podem descobrir una certa influència de la seva formació musical en l’harmonia i el ritme que dona a les seves composicions originals i plenes de llibertat creativa.

Com a nova proposta, l’ artista ha dissenyat una activitat lúdica: A veure si ho trobes...??. Es tracta d'un senzill joc individual per a petits i grans que convida a observar i descobrir els elements simbòlics que formen part integral de l’obra.

Totes les obres de l’exposició es poden veure a la pàgina web de la galeria www.anquins.com a partir de divendres dia 10 de febrer. 

També podeu seguir les activitats al nostre facebook o twitter.
domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre