🥇 Èxit dels artistes presentats per la galería d’art Anquin’s a l’ART FAIR de Colonia - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

Èxit dels artistes presentats per la galería d’art Anquin’s a l’ART FAIR de Colonia
La galería d’art ANQUIN’S ha participat a l’ART FAIR de Colonia del 31 d’octubre al 4 de novembre amb un stand on ha presentat obres dels pintors Modest Almirall i Frank Jensen i dels escultors Jesús Curiá i Teresa Riba. El resultat final ha estat molt positiu.

La vocació internacional de la galeria Anquin’s va començar fa aproximadament 8 anys amb la Fira St’art de Strasbourg. Des d’aleshores la galería promociona els seus artistes també a Alemanya, a la prestigiosa Fira Art Karlsruhe i a Colonia. Aquest estiu per primera vegada també va ser present a la Fira Art Bodensee a Austria. En el futur la galería pensa incrementar la seva presencia a Fires en paisos emergents com Turquia i d’altres.Participar en una Fira Internacional requereix la presentació d’un projecte que ha d’esser acceptat per un comité de selecció que determina les galeries que poden participar.

Els col.leccionistes europeus aprecien molt la qualitat i originalitat dels artistes del nostre país i en aquests moments no pateixen amb la mateixa intensitat la crisi económica que es fa notar especialmente en el mercat de l’art d’arreu d’Espanya.


Galeria d’art Anquin’s
C/ Campoamor, 2
43202 REUS
tlf977312759

www.anquins.com

domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre