🥇 EL TINGLADO 2 DE TARRAGONA ACULL EL 40 SALO DE MAIG - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

EL TINGLADO 2 DE TARRAGONA ACULL EL 40 SALO DE MAIG





El proper dijous 9 d’agost s’inaugura al Tinglado 2 del Moll de Costa de Tarragona, l’exposició que conmemora el 40 aniversari del SALÓ DE MAIG de la galeria d’art ANQUIN’S de REUS. A les 20 hores l’acte inaugural comptarà amb la presència del Sr. Josep Andreu, President del Port de Tarragona.
Es el primer cop que aquesta exposició es pot veure a Tarragona i es tracta d’una magnífica ocasió per poder contemplar pintura i escultura de 40 destacats artistas de tot el país.
Diversitat d´estils i tendències és el que sempre ha caracteritzat els Salons de Maig. L’exposició col.lectiva més emblemática que la galeria Anquin’s de Reus organitza des de l’any 1973 i que al llarg de tots aquest anys ha mostrat obres d´alguns dels millors artistes del pais. En representació del artistes històrics dels Salons de Maig, en l’exposicio hi trobarem obres de Tàpies, Clavé, Cuixart i Tharrats.
Els Salons de Maig han estat un esdeveniment cultural i social i s’ha convertit en una cita anual del món de l’art. Una trobada d’artistes, crítics i col.leccionistes que any rera any coincidíen a la galeria Anquin’s de Reus
En l’exposició que es podrà veure al Tinglado 2 de Tarragona del 9 d’agost al 9 de setembre es podran contemplar pintures d’artistes consagrats com Aguilar Moré, Badia Camps, Vives Fierro, el germans Moscardó o Perico Pastor. Pintura urbana  de Carlos Díaz, LLuis Puiggròs  o Salvador Montó. El realisme de  Carlos Morago o Maria Perelló.L’abstracció de Frank Jensen. Els collages de Fernando Alday i Joaquin Mateo. Les textures de Coia Ibáñez Ferrater. Nous paisatgistes com Albert Alís, Eva Llorens, Xavier Rodés o David Casals. El dibuix de Sefa Ferré. L’impressionisme de Marta Duran. Les marines d’Alicia Grau. L’originalitat de Modest Almirall o Magí Puig. Les cares de Didier Lourenço. Les figures de Mònica Castanys  Joves talents com Alejandra Caballero, Alex Prunés,  Miquel  Wert o el cubà Gustavo Díaz Sosa  Escultures de Aldomà Puig,  Merce Bessó,   Teresa Riba, Jesús Curia, Pere Sala , Joan Mora i dels escultors alemanys Kubach & Kropp i la ceramista Neus Segrià.

En l’apartat SALO DE MAIG-OFF han participat artistas contemporanis com Tom Carr, Jaime de Córdoba i Oriol Texidor.
Els catàlegs de les 40 edicions completen l’exposició que ens ofereix un interessant panorama de l’art més actual.

HORARI: De dimarts a dissabte, de 17 a 21 hores. Festius: d'11 a 14h.










domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre