🥇 Comencem la temporada 2016-2017 amb l'exposició homenatge a CASADEMONT "le vieux" - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

Comencem la temporada 2016-2017 amb l'exposició homenatge a CASADEMONT "le vieux"

Comencem la temporada artística 2016-2017 amb l'exposició homenatge a Francesc CASADEMONT "le vieux" que s'inaugura el divendres 9 de setembre a les vuit del vespre amb la presència de la seva vidua, Mª Angels Mercader. 

L'actual exposició forma part d'una exposició itinerant per tota Catalunya i està formada per obres de la col.lecció de la família. Per aquest motiu s'ha editat un catàleg de la mostra, escrit pel crític d'art Daniel Giralt-Miracle. 

Casademont "le vieux" ( Barcelona, 1923- Girona,2007) és un dels artistes que formen part de la història de la galeria, on va exposar assiduamentsobretot en les dècades dels 80 i 90. L'any 1991 se li va realitzar un càlid homenatge en el decurs del XIX SALÓ DE MAIG. 

Guardonat amb diversos premis entre els quals la Creu de Sant Jordi, atorgada l'any 1994, també fou Acadèmic corresponent de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.

 

domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre