🥇 ART&WORKS A REUS: Actuació del grup "The mamzelles" - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

ART&WORKS A REUS: Actuació del grup "The mamzelles"

El dijous 27 de Març a les 19.30 a la galeria Anquin's  actuarà el grup de música "The Mamzelles"

Amb l'objectiu de potenciar les galeries d'art d'arreu del país, el gremi de Galeries d'art de Catalunya (GGAC) ha creat els afterworks ART&WORKS, dins de la campanya VIU L'ART, que es duran a terme durant aquest 2014 a les quatre demarcacions. 

El primer d'aquest esdeveniments serà  a la Galeria Anquin's amb l'actuació de "The Mamzelles" i obert a tothom que vulgui assistir.

Se celebrarà un Concurs per a Instagram, sota el hastag #artworksReus, #artworksLLeida, #artworksGirona i #artworksBarcelona. El guanyador rebrà un lot cultural i sorgirà de la tria d'un jurat especialitzat.

Aquestes performances musicals, amb la col.laboració de l'empresa Moritz, Repsol i el Serveris Territorials de la Generalitat de Catalunya  tenen com a finalitat seguir divulgant el caràcter obert i gratuït de les galeries i difondre el paper d'aquest espais com a vertrebadors culturals de país.

domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre