Ens plau convidar-vos a la inauguració de l'exposició En calma de l'artista ALEJANDRA CABALLERO que tindrà lloc el proper divendres 20 de febrer a les 8 del vespre amb la presència de l'artista.

Us hi esperem!

Alejandra Caballero (Madrid, 1974), llicenciada en Belles Arts per la Universitat Complutense de Madrid i amb una sòlida trajectòria artística realitza la primera individual a la galeria d'art Anquin's.

Alejandra Caballero pinta escenes de la vida quotidiana en moments de calma, contemplació o introspecció. Les seves composicions són harmòniques i ben estructurades, utilitza com element simbòlic les portes i les finestres que funcionen com a llindars. Les portes posicionen l’espectador en un altre pla, convertint-lo a vegades en “voyeur” d’aquestes escenes i les finestres son alhora la sortida d’un mateix a l’exterior i font de llum. La figura femenina (normalment l’artista es pren a ella mateixa com a model), la infància i el mar són els seu temes preferits.

Tot i que l’artista fa servir la fotografia com a font d’informació i que el cinema també pot ser un referent, les seves obres s’enriqueixen de tots els recursos plàstics de la pintura: els jocs de colors, les pinzellades, les textures, les veladures i els “arrepentimientos” fins a  aconseguir una atmosfera especial que impregna tota la seva obra i sedueix a l’espectador.

A la nova pàgina web de la galeria:www.anquins.com hi podeu trobar totes les obres que conformen l’exposició i el currículum de l’artista. Si cliqueu aquí accedireu directament a la seva exposició.