🥇 ANQUINS CELEBRA EL 38 SALO DE MAIG - Anquins Art Gallery Comprar obras arte Galería premios

ANQUINS CELEBRA EL 38 SALO DE MAIG

El Saló presenta  la seva edició més internacional. La presència de la galeria en Fires d’art europees ha propiciat l´intercanvi d’artistes. A més dels artistes alemanys,Roger Dale i els escultors Kubach &Kropp hi hauran obres de l’italià Massagrande, de l’artista xinesa Yang Shun, del bulgar Iliya Zhelev i del cubà, Gustavo Diaz Sosa ( guanyador del Premi “Go” Caixa Penedes en el darrer Concurs de Pintura Jove organitzat per la galeria).



Entre els noms que participen habitualment en el Saló: Aguilar Moré, Badia Camps i Vives Fierro son els artistes més degans. Destaquem la personalitat de l’obra de Miguel Macaya, Victor Pedra, Fernando Alday, Magi Puig o Modest Almirall; el vitalisme del germans Moscardó, Didier Lourenço o Joaquin Mateo; les textures d’Alícia Grau, Marta Duran o Coia Ibañez Ferrater, la visió contemporània del realisme de Carlos Díaz, Raül Mateo, David Casals, Eva Llorens, Maria Perelló, Xavier Rodés i Carlos Morago o la aportació a la pintura urbana de Quincoces, Lluis Puiggros i Salvador Montó. D’altra banda com a representants de l’abstracció Isabel Saludes i Frank Jensen, qui també presenta escultures pintades. Entre els més joves cal destacar l’obra de Mònica Castanys i d’Alejandra Caballero, que exposa per primera vegada a la galeria. Pel que fa a l’escultura, es podran veure obres de Jesus Curia, Rocio Villatoro, Teresa Riba i Pere Sala així com ceràmiques de Neus Segrià.




Molts dels artistes assistiran a la inauguració que tindrà lloc el dia 7 de maig  i que presidirà el Sr. Jordi Agràs, President del Centre de Lectura de Reus, entitat representativa de la vitalitat cultural de la ciutat que celebra el seu 150 aniversari. Com cada any, el Saló de Maig esdevé un punt de trobada d’artistes, col•leccionistes, crítics d’art i mitjans de comunicació que volen contemplar les darreres obres d’alguns dels millors artistes del moment i de joves promeses. Està anunciada la presència del Sr. Josep Miquel Pérez, Alcalde de Reus.


Durant l’acte inaugural, se servirà un aperitiu i vi del Priorat “Galena” a l’exterior de la galeria, a la Plaça M. Josepa Giner, tot amenitzat amb l’actuació d’un trio musical format per Marc Prat, Pedro Cornago i David Xiberta.




Al llarg de l’exposició, la galeria organitza visites guiades els dissabtes dirigides als socis del club de cultura T3SC . Totes les persones interessades en assistir també es podran inscriure a la mateixa galeria o bé a través de la web de la galeria www.anquins.com, on també podran accedir a veure totes les obres de l’exposició.


La galeria ha complementat la seva presència a internet a través del seu blog: www.anquinsblogspot.com i a la red social de facebook, on tothom que vulgui es pot fer admirador . D’altra banda, s’ha editat un catàleg amb la reproducció d’una obra dels artistes participants que estarà també disponible amb format pdf.


El dia 5 de juny, Nit de les galeries d’art , la galeria estarà oberta fins les 12 de la nit i oferirà un monòleg humorístic a càrrec d’Hector Calvo, a més d’una copa de vi.











domingo lunes martes miércoles jueves viernes sábado enero febrero marzo abril Mayo junio julio agosto septiembre octubre noviembre diciembre