🥇 Montse RECASENS - Anquins Art Gallery Artworks Art Gallery Spain Buy Paintings

Montse RECASENS

Cambrils, 1961.

Realitza els seus estudis graduant-se a l’Escola d’Arts i Oficis de Tarragona i a La Llotja a Barcelona (1976/81). S’especialitza en Tècniques antigues a l’Instituto per l’Arte e il Restauro, a Florència (1981/83) i obté la llicenciatura de Belles Arts a la Universitat de Barcelona (1986/91). Posteriorment realitza el Curs d’Aptitud Pedagògica (CAP) a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (1990/91).

Participa en diversos congressos, seminaris i cicles de conferències sobre art sagrat, Gestalt aplicat a centres especials i escoles de primària, art i mercat, art i pedagogia, didàctica al museu, com llegir l’art contemporani, escaparatisme, plàstica i música, geometria descriptiva, art-teràpia, etc.

En els anys noranta exerceix de docent en tècniques de Representació a l’Escola d’Interiorisme Diac i de Plàstica al Màster d’Interiorisme JADE de Barcelona y també en el seu propi Taller.

Ha obtingut diferents premis com el 1r premi-beca, Daw, de l’Escola d’Arts i Oficis de Tarragona (1981),  el 1r premi de la vila de Cambrils (1984 i 1994), Seleccionada al concurs de pintura Jove de la Galeria Anquin’s (1985), tambĂ© fou seleccionada en la Beca AdquisiciĂł del patrimoni artĂ­stic de la Facultat de Belles Arts de Barcelona (1990) i entre d’altres premis tambĂ© tinguĂ© 3r premi de pintura jove i 3r premi de gravat jove, del Concurs d’Arts PlĂ stiques de la Generalitat de Catalunya (1992).

Ha exposat en diferents espais nacionals com son espais de Barcelona com la Galeria Consell 242, l’Espai Miracles, la Galeria Canals o en la Biennal d’Art Contemporani de la Generalitat de Catalunya. A Girona ha participat de la Biennal d’Art. A Tarragona a exposat al club NĂ utic de la mateixa ciutat , a Cambrils, a Santa Coloma, Vespeia de GaiĂ  o a Reus a la Galeria Anquin’s. TambĂ© ha exposat a Lerici i Florència (ItĂ lia) o a Luxemburg. 

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December