🥇 Més de 200 persones assisteixen a la presentació “Art, vi i Mediterrani. Especial Tarraco" - Anquins Art Gallery Artworks Art Gallery Spain Buy Paintings

Més de 200 persones assisteixen a la presentació “Art, vi i Mediterrani. Especial Tarraco"

La col•lecció ofereix 60 caixes de vi del Priorat “Clos Galena” pintades per destacats artistes catalans


Un tinglado amb vistes al mar tarragoní va ser l’escenari perfecte per presentar aquesta original proposta de la galeria Anquin’s i el Celler Domini de la Cartoixa. Com a novetat, es va exposar una col•lecció de 6 serigrafies sobre fusta amb caixes de vi “Galena” en una edició limitada a 500 caixes, realitzades pels germans Moscardó i Didier Lourenço.


Art i vi es van unir de la mà dels pintors catalans Albert Alís, Mònica Castanys, Alícia Grau, Coia Ibañez, Frank Jensen, Didier Lourenço, Joaquín Mateo, Josep Moscardó, Ramón Moscardó, Lluis Puiggròs i Yang Shun.

A més dels artistes i els convidats, en la presentació també hi van assistir autoritats com Jordi Agràs, delegat de cultura de la Generalitat, i Josep Andreu, director de l’autoritat portuària de Tarragona.

A partir d’ara tota la col•lecció de caixes de vi “Clos Galena” es poden veure a través de la pàgina web www.anquins.com i a la mateixa galeria, on també es poden adquirir.

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December