🥇 Inauguració de l'exposició IMMERSIONS d'Oriol Texidor - Anquins Art Gallery Artworks Art Gallery Spain Buy Paintings

Inauguració de l'exposició IMMERSIONS d'Oriol Texidor

Divendres 9 de febrer s'inaugura l'exposició de l'artista barceloní, Oriol Texidor a les 8 del vespre amb la presència de l'artista. 

Oriol basa el seu treball en la creença de que l’art pot elevar l’espectador a un estat superior de consciència i estimular el contacte amb la dimensió espiritual de l’ésser, establint-se com una via d’accés a aquesta.Simbòlicament, “immersió” significa una regressió a l’estat primigeni de l’esser humà.Totes les "immersions" segueixen el mateix patró: es retalla una silueta humana al centre de la composició, estàtica, hieràtica, però en comptes d'imposar-se endavant, ho fa des del fons de l'escena i deixa que la matèria l'envolti. L'artista no dibuixa la figura humana, només la preserva, així es manifesta per la seva absència i apareix integrada al material original del suport de l’obra, podem dir que ja hi era d’abans.

 

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December